Magyarorszag.hu - Hirdetmények

Hirdetményét itt tudja beküldeni!

Üdvözöljük a közigazgatási hirdetmények oldalán!

A honlapon a jogszabályokban  meghatározott  közigazgatási intézmények tesznek eleget közzétételi kötelezettségüknek. A honlapon többféle módon kereshet a hirdetmények között!

Probléma esetén írásos segítséget az  hirdetmeny@magyarorszag.hu  e-mail címen kérhet.

Lejáró hirdetmények

 1. Közlemény eljárás megindításáról
 2. Közlemény eljárás megindításáról
 3. Forgalomba helyezési engedélyezési eljárása megindítáűsáról
 4. Közlemény határozatról
 5. Közlemény eljárás megindításáról

Tovább »

Segítség

Mire szolgál a Hirdetmények weboldal?

A Hirdetmények oldalon az általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL. törvényben meghatározott hatóságok, a 2013. évi CXXII. törvény a mező- és erdőgazdálkodási földek forgalma, továbbá a 474/2013. (XII. 12.) Korm. rendelete az elővásárlási és előhaszonbérleti jog gyakorlása érdekében az adásvételi és a haszonbérleti szerződés hirdetményi úton történő közlésére vonatkozó eljárási szabályok, a 2020. évi LXXI. törvény a földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolásáról és a földnek minősülő ingatlanok jogosultjai adatainak ingatlan-nyilvántartási rendezése, a 647/2020. (XII. 23.) Korm. rendelet a földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolásának részletes szabályai, valamint az atomenergiáról szóló 1996. évi CXVI. törvény szerint a Szolgáltató Rendszerhez csatlakozott hivatalok tehetnek eleget közzétételi kötelezettségüknek.

HIRDETMÉNYÉT ITT TUDJA BEKÜLDENI!

Hogyan kereshet hirdetményt?

Az oldalon csak aktuálisan kifüggesztett hirdetményeket talál. A hirdetmény nyitóoldalán alapértelmezettként a 20 legutoljára kifüggesztett hirdetmény látható.

A hirdetmények közötti keresésre a nyitólap tetején található egyszerű kereső szolgál. Ha pontosítani szeretne a keresésen, akkor használhatja a részletes keresőt is, ahol a hirdetmény főbb adatait megadva tudja szűkíteni a keresési találatot.

Ha szeretné folyamatosan követni a hirdetmények megjelenését, akkor iratkozzon fel az oldal RSS csatornájára, így minden az oldalra frissen feltöltött hirdetményről értesítést kap!

Hogyan tud hirdetményt beküldeni?

Ahhoz, hogy az érintettek hirdetményeket tudjanak beküldeni, először - az eddigieknek megfelelően - csatlakozniuk kell a NISZ Biztonságos kézbesítési szolgáltatáshoz (a továbbiakban: NISZ-BKSZ). Ezáltal létrehozásra kerül a hivatali tárhely (HKP), amelyen keresztül biztonságosan eleget tudnak tenni adatszolgáltatási kötelezettségüknek.

 1. A 2016. évi CL. törvényben meghatározott hatóságok az https://szeusz.gov.hu/szeusz/bksz oldalon találnak részletes csatlakozási információkat a NISZ-BKSZ szolgáltatáshoz. A felület regisztrációt követően érhető el. A szolgáltatás böngészős és gépi módon is igénybe vehető. A csatlakozási dokumentumok, valamint a gépi interfész kialakításához szükséges dokumentáció szintén megtalálható az oldalon.
 2. A közigazgatási hirdetmények beküldéséhez szükséges online kitölthető űrlapot itt találja.

Hogyan kell kitölteni a hirdetmény publikálásához szükséges online űrlapot?

 1. Nyissa meg a közigazgatási hirdetmények beküldéséhez szükséges online űrlapot.
 2. Az "Ügyintézés indítása" gombra való kattintást követően megjelenő Azonosítási Szolgáltatások felületen adja meg ügyfélkapus felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a „Bejelentkezés” gombra.
 3. Bejelentkezést követően betöltődik az űrlap első oldala, ahol meg kell adnia annak a Hivatali kapunak a rövidnevét, amelyhez kapcsolattartóként/ügykezelőként hozzá van rendelve. Hibás rövidnév vagy jogosultságprobléma esetén a hirdetmény beküldése sikertelen lesz!
 4. Ezt követően betöltődik az űrlap Főoldala, amelyet értelemszerűen töltsön ki (A kötelezően kitöltendő mezők minden esetben csillaggal vannak jelölve).
 5. A forrásintézményi adatok megadását követően válassza ki a beküldeni kívánt hirdetmény típusát.
 6. A megfelelő típus bepipálását követően a nyomtatványkitöltő felső menüsorában elérhetők lesznek a választott hirdetmény további kitöltendő oldalai (Következő fejezet).
 7. Fontos! Adásvétel/haszonbérleti hirdetmények esetén, ha több oldalt szeretne beszúrni, az 1.1 lap kitöltését követően válassza a jobb alsó sarokban található „ismétlődő elem beszúrása utána” feliratú zöld nyíl ikont. (Minden új lap beszúrásakor hasonlóképpen járjon el!).
 8. Fontos! A csatolható dokumentumok maximális mérete összesen 50 MB lehet. Maximum 10 darab melléklet tölthető fel, amelyek mérete egyenként nem haladhatja meg a 10 MB-ot. (Dokumentumok szkennelése esetén használja a weboldalakra optimalizált 72 dpi felbontást és pdf formátumot.)
 9. A publikáláshoz szükséges mezők kitöltését követően ellenőrizze, hogy minden mező megfelelő adatot tartalmazzon. Ehhez válassza a felső menüsorban lévő „Ellenőrzések futtatása” menüpontot.
 10. Hibamentes űrlap esetén hirdetménye publikálását a felső menüsorban lévő „Beküldés” gombbal tudja véglegesíteni.

A sikeres feltöltés után a Hivatali kapu tárhelyére egy elfogadó nyugta érkezik. A publikált hirdetménye a megadott közzététel napján a https://hirdetmenyek.magyarorszag.hu/ weboldalon jelenik meg és a vonatkozó jogszabályokban előírt napig lesz elérhető. Lejáratot követően a rendszer egy levételi nyugtát küld a Hivatali kapu tárhelyére.

Figyelem! A https://tarhely.gov.hu/levelezes/ weboldalon a továbbiakban nincs lehetőség hirdetmények publikálására.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a hirdetmények megfogalmazásakor vegyék figyelembe az adatvédelmi törvény követelményeit is, mert hirdetményeik az interneten mindenki számára olvashatóak lesznek.